Overslaan en naar de inhoud gaan
Klantenservice
0343-701 029

KunstKerstbomen Keuze hulp

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kunstkerstboom? Kerstbomenwinkel.nl helpt je. Bij Kerstbomenwinkel.nl koop je gemakkelijk en vertrouwd een goede kunstkerstboom. Je kunt kiezen uit diverse maten, van 150 cm tot 425cm. Ook voor buiten hebben we leuke bomen.

Kunstkerstboom kopen?

Bij Kerstbomenwinkel.nl slaag je altijd. Bekijk ons assortiment, en maak je keuze.

Kerstboom kopen

Kerstbomen en veiligheid

Veiligheid gaat boven alles bij het kiezen van de juiste kunstkerstboom. Let dus goed op KEMA keur en TUV keurmerken en de echtheid daarvan. Bij ons vind je geen bomen zonder goedkeuring. Ook brandveiligheid is erg belangrijk. Bij professioneel gebruik is een kerstboom van brandvertragend materiaal verplicht, maar ook voor huishoudens is het natuurlijk zeer aanbevolen. Wij hebben enkel kerstbomen in onze webshop die aan deze voorwaarden voldoen. Bij elke kerstboom kan een certificaat voor brandveiligheid worden afgegeven. Deze sturen we per mail op.

Wel of geen LED verlichting?

Een kunstkerstboom wordt vaak gekocht met geïntegreerde LED verlichting. Tegenwoordig zijn deze heel mooi van kleur en sfeer, geen typische blauwe LED lampjes meer, maar een mooie warme gloed. Er zijn ook bomen met dimmer te krijgen.

Kunstkerstboom voor thuis

Voor huishoudelijk gebruik is een kunstkerstboom ideaal. Ze zijn zo echt, dat je het voor de sfeer niet hoeft te laten.

Formaat

Hoogte

Tenzij heel groot behuisd bent heb je geen erg grote boom nodig. Denk ook na of je iets onder de boom zet waardoor hij hoger komt, de piek komt er ook nog bij. Een kunstkerstboom rond 185 cm is over het algemeen een mooi maatje.

Breedte

Er zijn verschillen in de breedte. Als je niet al te veel ruimte hebt, let dan hier dan even op. Koop dan een wat smallere boom, dan houd je meer ruimte over.

Kleur

Een levensechte groene boom is het meest gewild.

Professioneel gebruik

Kunstkerstboom nodig voor op kantoor, winkel of publieke gelegenheid? Koop dan een extra stevige boom, bijvoorbeeld van Blackbox.

Formaat

Vaak is er ruimte genoeg. Koop dus niet een al te kleine boom in verhouding tot de ruimte, anders komt de kerstboom niet genoeg tot zijn recht. Is de ruimte hoger dan 300 cm? Neem dan een boom van minimaal 200 cm hoog.

Kleur

Smaken verschillen natuurlijk. Maar zeker voor etaleer doeleinden zijn afwijkende kleuren zeer geschikt. Vooral de witte kunstkerstboom doet het dan heel er goed. Combineer deze met felgekleurde kunstkerstballen, bij voorkeur in de kleur van uw huisstijl of thema kleur van dat moment.

Meer advies

Heb je nog vragen? Neem dan zeker even contact op met de medewerkers van onze klantenservice.