Overslaan en naar de inhoud gaan
Klantenservice
0343-701 029

Kerstboom met verlichting Easy Set Up Tree Led Mandal Decorated 180 Bronze

De Mandal Decorated Prelit Bronze is een kerstboom uit de collectie van Easy Set Up Tree. Deze kerstboom is bijzonder gemakkelijk en ongelooflijk snel op te zetten, zelfs de lampjes en decoraties zijn al bevestigd aan de kerstboom, om tijd te besparen!

Sorry, dit product is niet meer leverbaar.

€99,95
€89,95
Volledige productomschrijving

Binnen no time een stoere en gedecoreerde kerstboom hebben staan, dat kan met de Mandal Decorated Prelit Bronze kerstboom van het merk Easy Set Up Tree. Deze kerstboom is 180 cm. hoog, heeft een doorsnede van 83 cm., is uitgerust met 490 gemixte PE en PVC takjes en er zijn al 100 warm witte LED-lampjes geïntegreerd. Verder zijn er al 60 kerstballen in de kerstboom bevestigd: 20 x Mat Brons, 20 x Mat Grijs en 20 x Glanzend Wit. Door de Pop-up constructie heeft u de volledige kerstboom met verlichting en kerstballen binnen enkele minuten opgezet.

Merk

Eigenschappen Kerstboom met verlichting Easy Set Up Tree Led Mandal Decorated 180 Bronze

Klantenservice

14 dagen op zicht

Gedurende 14 dagen na ontvangst kun je je bestelling bekijken en beoordelen. Al onze producten hebben een zichttermijn van 14 dagen.

Ruilen en Retourneren

Bij kerstbomenwinkel.nl betaal je voor je bestellingen boven €50,- géén verzendkosten binnen NL. Ruilen is geheel gratis. Wil je je bestelling retourneren, zonder nieuwe producten te ontvangen, dan zijn de retourkosten voor de klant. Meer info

Garantie

Op al onze producten zit een 1 jaar volledige garantie, uiteraard geldt dit alleen bij normaal gebruik.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze of andere producten bel dan met 0343-701029 (op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur)
LAATST BEKEKEN